Transmetuar më 10-11-2017, 15:23

Aktori i njohur Reshat Arbana pas një kohe të gjatë ka qenë në një emision televiziv, në "Pasdite në Top Channel" ku ka folur për jetën, familjen dhe karrierën.

Por ai ka bërë një rrëfim te trishtë në lidhje me raportin e tij me të birin.

E pyetur nga gazetarja nëse është e vështirë të jesh baba, ai tha.

“Është sigurisht shumë e vështirë po mos t’i hyjmë kësaj teme. Unë e kam pasur shumë të vështirë për disa gjëra që më kanë ndodhur me tim bir, që nuk dua t’i hyj kësaj teme, prind ai që e kupton që është prind duhet të mbajë përsipër edhe përgjegjësinë që ka si prind.

Fëmija është dhimbja më e madhe për prindin, nuk ka dhimbje më të madhe, nuk të zë sytë asgje prej gjëje as pasuria as vlera, në fund të fundit do ikim një ditë e do mendojmë cdo lëmë pas edhe kjo ka rëndësi, unë cuditem me disa familje për disa që ti shkasë fëmija në këtë formë të kaloje në ekstreme të bëhet kriminel, ishalla nuk e kemi këtë fat”.