Transmetuar më 17-11-2017, 21:27

Shkëncëtarët kanë filluar të japin lajmërimin se botës po i vjen fundi prej “bimës” misterioze Nibiru.

Kjo bimë kishte qëllim të shkatërronte Tokën më 23 shtator pasi pretendohej se do përplasej me planetin tonë.

Pas parashikimit të dështuar, disa pohuan se Nibiru do shkaktonte tërmete të mëdha më 19 nëntor, të cilat do sillnin shkatërrimin e planetit tonë.

Një shkencëtar i NASA reagoi pas gjitha spekulimeve duke thënë se planeti ‘shkatërrues’ nuk ekziston pasi forcat gravitacionale do e kishin hequr mburojën që Hëna i jep Tokës.

Dr. David Morrison, një astronom në Qendrën Kërkimore të NASA sqaroi se nëse sistemi do kishte hyrë në sistemin e brendshëm diellor, atëherë do prishte pozicionin e planetit për të nxjerrë hënën nga orbita e Tokës.

Prandaj, frika merr fund pasi gjithcka është alarm i rremë dhe të gjithë do vijojnë të bëjnë jetën e zakonshme si më parë.