Transmetuar më 10-12-2017, 18:28

Bashkë me festat e fundvitit, Telekom Albania nëpërmjet paketës Electronic Beats plotëson nevojat e të rinjve për komunikim pa asnjë limit.

Përveç komunikimt falas në Facebook dhe Whatsapp, përgjatë muajit të festave do të keni edhe Instagram, Facebook Messenger, Viber dhe Messenger + falas .

Kjo ofertë është ekskluzive për Telekom Albania.

Mjafton një ç’kemi për të humbur në botën e komunikimt pa kufi.

Paketa Electronic Beats do të jetë këtë fundvit dhurata më e mirë për të rinjtë në Shqipëri, e cila do të sigurojë ndarjen e çdo momenti dhe zgjedhjen e çdo forme të komunikimit pa asnjë shpenzim më tepër.

Eksperiencat e të rinjve në ditët festive do të shumëfishohen duke i bërë pushimet dhe festat e fundvitit të paharrueshme dhe shumë kumbuese.

Kjo ofertë promocionale si çdo mrekulli do të jetë e përkohshme.

Paketa promocionale 4 javore Telekom Electronic Beats është e vlefshme deri në 5 Janar 2018 dhe kushton 1,100 lek.

Mos e humbni mundësinë të jeni pjesë e këtij komunikimi pa kufi ku e gjitha fillon me një #ckemi.