Transmetuar më 19-12-2017, 14:11

Për shumë njerëz Muaji dhjetor shënon periudhën më të bukur të vitit.

Kjo për shkak të atmosferës që krijohet nga periudhave e festave të fundvitit.

Njerëzit gjatë fundvitit takohen me të dashurit e tyre dhe festojnë.

Noa.al ju sugjeron edhe filmat që do ua bëjnë më të bukur këtë periudhë.

Më poshtë keni listën e filmave që përcjellin atmosferë festive:

- Love Actually

- Home Alone

- The Holiday

- Bridget Jones’s Diary

- Serendipity

- A Christmas Carol

- The Family Man

- Noel

- New Year’s Eve

- Charlie and the Chocolate Factory

- Lost Christmas

- Jingle All the Way

- Merry Christmas./a.k/noa.al/