Transmetuar më 25-12-2017, 23:36

Të lindurit në shenjën e Luanit u pëlqen të puthin dhe konsiderohen si shenja që e bëjnë më së miri këtë gjë.

Atyre u pëlqen të japin puthje të shkurtra dhe të eksperimentojnë me persona të ndryshëm.

Personave të kësaj shenje nuk u pëlqen t’i vëzhgosh kur puthin, ndërsa janë të gatshëm të të puthin në çdo pjesë të trupit.

Ata nuk kënaqen me puthjet tradicionale por gjejnë pikat e dobëta dhe çmendin këto që është në krahët e tyre.

Edhe pse janë Luanë, gjatë puthjes dinë të jenë dhe delikatë./a.k/noa.al/