Transmetuar më 01-01-2018, 09:54

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, i është drejtuar shqiptarëve me një videokartolinë urime për ndërrimin e viteve.

Një urim i thjeshtë, larg pakënaqësive politike.

“Urimet më të ngrohta dhe më të përzemërta për të gjithë shqiptarët dhe familjet e tyre kudo ndodhen”, shprehet z.Basha.

“Qoftë viti 2018 një vit i mbarë për ëndrrat dhe shpresat e gjithsecilit prej jush”, - vijon ai. /noa.al/

Videokartolina: