Transmetuar më 01-01-2018, 14:38

Daljet e shpeshta ditët e fundit të kryetarit të bashkisë së Tiranës në mediat, me intervista të njëpasnjëshme si dhe me promovim aktivitetesh, kanë nxitur rrjetet sociale që të përcjellin me ironi dhe humor pasqyrimin mediatik.

Ndërsa Erion Veliaj në rrjetet sociale publikoi këto ditë shumë foto dhe video teksa shpërndan ushqim te njerëz të ndryshëm, publikime që u dyndën dhe në media, në rrjetet sociale po ashtu dolën fotomontazhe paralele.

Një prej tyre e shikoni në foton qendrore. 

Erion Veliaj shfaqet në “Darkën e fundit”, kryevepra e da Vinçit, duke shërbyer vaktin. /noa.al/

Ja dhe nje kolazh fotosh teksa Veliaj sherben ushqim.

Image may contain: 3 people, people sitting, people eating, table and indoor

Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor

Image may contain: 6 people, people smiling, people sitting, people eating, table and indoor

Image may contain: 5 people, people sitting, people eating, table, indoor and food

Image may contain: 3 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 5 people, people sitting, people eating, table and indoor

Image may contain: 4 people, people sitting and indoor

Image may contain: 5 people, people smiling, people sitting and indoor

Image may contain: 4 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 3 people, indoor