Transmetuar më 03-01-2018, 13:12

Ka përdorur të gjithë forcën duke u tregua edhe guximtar, dhe në fund ja ka dalë për mrekulli.

Nuk po flasim as për ndonjë fëmijë apo të rritur, por për një qenush i cili kishte ngecur në ujërat e akullta të një lumi.

Me ndihmën e një litari dhe me forcën e krahëve, qeni ka arritur të thyejë akullin dhe të mbërrijë në qendër të lumit.

Gjithçka është filmuar falë një inspektori në Britani, përmes kamerës që kishte instaluar në trup.

Kështu, në video shihen momentet e ankthit deri sa gjithçka shkon për mrekulli dhe Labradori Hardy arriti të kthehet në krahët e padronit të tij.