Transmetuar më 07-01-2018, 21:41

Një studim i ri që bazohet në përgjigjet e hapura nga një numër i madh meshkujsh që pranuan të përgjigjen në një seri pyetjesh, evidenton se biondet shihen për të kaluar orë seksi dhe brunet më së shumti për të lidhur jetën.

Në studim morën pjesë disa qindra meshkuj të moshave nga 25 deri 45 vjeç.

Ata u drejtuan nga një ekip studiuesish dhe shkencëtarësh, raporton noa.al duke cituar të dhënat e studimit që publikoi universiteti amerikan në Minesota.

Një ndër pyetjet kryesore ishte se si i shohin këta meshkuj, femrat leshverdha dhe si i shohin zeshkanet (brunet).

Dominoi zgjedhja e meshkujve që për të bërë aventura seksi, zgjidhnin biondet.

Kurse për të krijuar familje, brunet.

Në pyetësorin që publikoi universiteti publik i Minesotës në SHBA, këta meshkuj thanë se kur shohin bionde, gjëja e parë që u vjen ndër mend është që ta shtien në dorë për një aventurë seksi, duke mos shkuar përtej kësaj ideje.

Ndërsa kur shohin brune dhe mund t’u pëlqejnë, zgjedhjet e tyre janë më delikate. Ata nuk nisen thjesht për ta futur në shtrat, por nisin e mendojnë se si ta bëjnë njeriun e jetës së tyre. /noa.al/