Transmetuar më 28-02-2018, 21:45

Në raste të tilla, shumica e mësuesve do kishin bërë gjënë më normale duke i ndarë dy nxënësit që po ziheshin në mes të klasës.

Por, duke se ky nuk e mendon kështu.

Një mësues i shkollës së mesme në McKinney të Teksasit është pezulluar nga puna për një arsye vërtetë interesante.

Teksa dy nxënës të tij po rriheshin në klasë, mësuesi nuk ndërhyu për t’i ndarë, por preferoi të qëndrojë në fund të klasës.

Përveç kësaj, ai filloi të qeshë me atë që po shikonte, dhe me tekefon vendosi të filmojë gjithçka.

Pas kësaj mësuesi u përjashtua nga shkolla. /k.k/noa.al/