Lajmet e fundit nga vendi dhe bota, drejtpërdrejt
Transmetuar më 06-10-2018, 13:27

Lajmet më të fundit, minutë pas minute, nga Shqipëria dhe bota, mund ti shikoni drejtpërdrejt në A2/CNN si dhe kanalin televiziv informativ, ABC News.