Transmetuar më 21-10-2018, 11:42

Më datë 20 tetor 2018 në disa media është bërë një publikim i cili sugjeron se disa faqe interneti, mes të cilave përfshihej edhe noa.al, janë financuar nga një fond sekret i ministrisë së Jashtme greke.

Me përgjegjësi të plotë ligjore dhe morale, deklaroj se NOA.al nuk ka marrë kurrë financime të tilla.

Burimi i vetëm i të ardhurave të NOA janë reklamat.

Ky është një paralajmërim ligjor për ato media që kanë bërë të tilla akuza të padrejta duke dëmtuar emrin e noa.al.

Statement of the founder and administrator of National News Agency NOA.al, Edison Kurani

On 20 October 2018, several media outlets have published an article suggesting that several websites, including noa.al, have been financed by a secret fund allocated by Greek Foreign ministry.

I declare with full legal and moral responsibility that NOA.al has never obtained such financing.

The only source of income for NOA.al is advertising.

This is a warning for all those media outlets which have made such unfair accusations to damage noa.al.