Transmetuar më 30-10-2018, 21:28

Nëse do të shohni fotografitë e mëposhtme do thoshit: Sikur të isha duke pushuar aty.

Shtëpiza e jashtëzakonshme në formë ananasi, është e vendosur në 20 metra lartësi.

Kemi parë shumë shtëpiza në pemë, por kjo e fundit në formë ananasi e vendosur në 20 metra lartësi, është shumë me e mahnitshme.

Në të vetmen dhomë ku është një shtrat dopio, pjesa e sipërme është e mbuluar me xhama dhe ofron mundësi që natën të shikohet qielli me yje.

Për më shumë detaje mund të shihni fotografitë e mëposhtme./a.k/noa.al/