Transmetuar më 03-11-2018, 20:57

Prezantohet për herë të parë ‘smartphone’ që përthyhet si portofol.

Prezantohet njw tjetwr "mrekulli" nga teknologjia e fundit e telefonave.

Një kompani kineze ka prezantuar telefonin e parë që përkulet.

‘Smartphone’ që u prezantua prej tyre është shumë i veçantë dhe ka formën e një tableti, por përthyhet në mes dhe shndërrohet në një telefon aq të vogël sa mund ta mbajë edhe xhepi.

Tashme telefoni është në shitje online për vlerën e 1.452 paund .

‘The FlexPai’ peshon 320 gramë dhe ka dy kamera në krye. 

Ekrani i celularit të fjalë nuk mund të thyhet dhe është më i lirë përsa i përket kostos së prodhimit.

Gjithashtu ka më shumë ndriçim se telefonat e tjerë.

Ky prodhim duket se është hapi i madh drejt të ardhmes.