Transmetuar më 08-11-2018, 21:33

Çdo shenjë e horoskopit ka karakteristikat e veta që e bën atë të veçantë.

Së fundmi astrologët kanë përcaktuar se personat që i përkasin shenjës së Dashit, nuk duhet të kenë lidhje me personat që i përkasin shenjës së Virgjëreshës.

Dashët nuk duhet të lidhen me Virgjëreshat sepse kanë kundërshtime të forta.

Të dy duan të arrijnë majat dhe shtypin njëri-tjetrin pa e kuptuar.

Dashi duhet të lidhet me një Shigjetar sepse kanë përputhje karakteri dhe kuptohen shumë mirë me njëri-tjetrin./a.k/noa.al/