Transmetuar më 01-12-2018, 16:10

Në përditësimin e fundit ‘Instagram’ ka sjellë një opsion, të cilin të gjithë mezi e kemi pritur.

Tani nëse dëshironi të publikoni një video apo foto që jo të gjithë ndjekësit duhet ta shohin, mjafton ta ndani foton me listën e shokëve të përzgjedhur.

Nëpërmjet opsionit “Close friends” i cili shfaqet në fund të ekranit ju mund ta përzgjidhni për të mos menduar gjatë kush do e shohë.

Kjo listë miqsh mund të krijohet në menunë kryesore të profilit personal, mund të redaktohet dhe të shtohen miq të rinj.

Ky opsion nuk vlen për fotot në profil, vetëm për ato në ‘Story’.

NOA Sondazh