Transmetuar më 05-12-2018, 20:28

Flitet shpesh, por asnjëherë nuk kemi parë diçka konkrete për ekzistencën e alienëve.

Shpeshherë na shkon në mendje ekzistenca e qënieve jashtëtokësore. Prej vitesh ata po studiohen dhe asnjë deklaratë zyrtare nuk është publikuar.

Por së fundmi një  shkencëtar i NASA-s ka shokuar botën me teorinë e tij.

Ai thotë se alienët e kanë vizituar tokën që vite më parë, por njerëzve ju ka shpëtuar kjo gjë.

Silvano P.Columbano shton se pamja e tyre është e paimagjinueshme dhe se deri më tani askush nuk ka krijuar idenë si duken.

Silvano thotë se alienet janë më të fortë se ne dhe teknologjia e tyre as nuk krahasohet me tonën.

Teksa ata na kanë vizituar, do të thotë që mjetet e tyre teknologjike janë shumë të sofistikuara. /k.k/noa.al/