Transmetuar më 22-12-2018, 17:19

këngës në RTSH, i cili po mbahet në Pallatin e Koncerteve në Tiranë, janë përzgjedhur 14 këngët finaliste të natës së tretë. Juria pranoi se kjo ishte një zgjedhje e vështirë pasi gati të gjithë konkurentët dhe këngët e tyre ishin në një nivel të lartë. Përfundimisht këngët finaliste janë:

1. Jonida Maliqi

2. Artemisa Mithi & Febi Shkurti

3. Lidia Lufi

4. Marko & Imbro

5. Orgesa Zaimi

6. Bojken Lako

7. Elton Deda

8. Eliza Hoxha

9. Gjergj Leka

10. Soni Malaj

11. Klinti Collaku

12. Alar Band

13. Dilan Reka

14. Eranda Libohova