“Burrat e shoqeve rrinë më shumë me mua se sa me ato”
Transmetuar më 12-01-2019, 17:56

Këngëtarja seksi, Fjolla Morina e ftuar këtë javë në emisionin “Thumb” të Fatmës dhe Aulonës ka folur në lidhje me flirtimet dhe historitë e saj të dashurisë.

Duke e lidhur edhe me rastin e fundit të Morena Tarakut dhe të dashurit të saj iranian Sasha ajo u shpreh:

“Unë me Morenën jemi shoqe të ngushta dhe ai tipi ishte i sëmurë mendor.

S’jam tip që i kqyr burrin asnjërës, s’jam ajo natyrë.

Unë më shumë rri me burrat e shoqeve të mia se me ato. Më njofin se kush jam dhe prandaj më lënë të rri me ta pa asnjë problem”, përfundoi Fjolla.