Njoftim për punësim, kërkohen agjentë dhe agjente marketingu
Transmetuar më 06-03-2019, 18:57

Portali noa.al kërkon të punësojë agjent/e marketingu për reklamat dhe publikimet promocionale e njoftimet në Agjencinë e Lajmeve NOA.

Personat që dëshirojnë të aplikojnë duhet të jenë me përvojë disavjeçare në marketing në media shqiptare, qoftë TV, radio, ueb apo media e shkruar.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë CV në email: [email protected], ku duhet të jenë detyrimisht numri i telefonit celular, foto personale, vendbanimi në Tiranë, përvoja të mëparshme pune dhe arsimi i kryer.

Në subjektin e email shkruani tekstin MARKETING. Do të kontaktohen vetëm personat që plotësojnë kriteret e sipërshënuara.