Muaji erotik dhe i vendimeve të mëdha, çfarë pritet pas datës 21 Prill sipas Meri Shehut
Transmetuar më 10-04-2019, 20:48

Astrologjia rrëmben gjithmonë vëmendjen e publikut.

Kurioziteti për 12 shenjat është tejet i lartë ndaj moderatorët e ‘Trokit’ në INTv i dedikuan hapësirë parashikimit mujor me astrologen Meri Shehu.

Përtej informacioneve rutinë, ajo zbuloi se Prilli është një muaj shumë premtues, sidomos në anën erotike.

Në aspektin astrologjik Shehu thekson se pa frikë mund të theksohet muaji më erotik i muajit. Do të jenë të zjarrta çdo ditë? Duket se diçka nuk shkon dhe aq mirë dhe astrologia e shpjegon në videon e mëposhtme.

Ndryshime rrënjësore priten pas datës 21, ndërsa Meri ka shuar edhe kuriozitetin për shenjën më të bekuar të muajit.

Zbuloni më shumë, detaje mujore për çdo shenjë në videon e mëposhtme.