Horoskopi, ja karakteristikat e shenjave të zjarrit
Transmetuar më 11-04-2019, 21:45

Shenjat e horoskopit janë 12, por secila prej tyre ka një element që i përkaet, dhe në një element përfshihen tre shenja.

Pikërisht në elementin e zjarrit bëjnë pjesë shenjat e Dashit, Luanit dhe Shigjetarit.

Personat që i përkasin këtij elementi janë zakonisht persona me iniciativë, kurajozë, qe duan rrezikun dhe luftojnë vazhdimisht për të arritur atë që dëshirojnë.

Shenja e Dashit është me siguri më e paduruara nga të gjitha shenjat e zjarrit, që nuk dorëzohet as pas dështimeve. Zjarri i dashit e shtyn të llogjikojë pak dhe udhëhiqet më shumë nga instikti se sa llogjika.

Tek shenja e Luanit janë të dukshme karakteristikat e zjarrit të lidhura me kurajon dhe ngrohtësinë njerëzore.

Luani di të jetë mbreti i zoodiakut dhe e di që për të mbajtur këtë rol është e nevojshme të tregojë vazhdimisht forcën dhe aftësinë të jetë një guidë dhe një dritë për të tjerët.

Shigjetari është në dukje shenja më e qetë nga të treja shenjat e zjarrit, sepse ka një temperament të gëzuar dhe pozitiv. Edhe ne sferën seksuale  del pasioni  i saj, karakteristikë  e këtij elementi.

Loading...
Loading...