Zbuloni recetën e pashembullt që të rinon trupin. Funksionon!
Transmetuar më 18-04-2019, 00:08

Arrat e mbira kanë vlerë plot njëmijë herë më të madhe se arrat e zakonshme. E vërteta është se, pak njerëz dinë për recetën unike me arra të mbira, forca e të cilave rritet për 1000 herë pas mbirjes dyjavore.

Receta: 1 kg arra me lëvore futini në ujë të ftohtë. Uji patjetër duhet ta mbulojë çdo arrë.

Mbajini në dritare (ku kanë dritë dhe diell) 2 javë, ndërkaq ujin ndërrojani një herë në dy ditë.

Dy herë në javë përzieni arrat.

Pas dy javësh arrat janë të gatshme për ngrënie. Thyeni gëzhojën dhe hani arrat e mbira.

Pjesën e mbetur ruajeni në frigorifer në të njëjtin ujë.

Aplikimi: Në ditë hani 3 arra të qëruara, në mëngjes dhe në mbrëmje.

Arrat e mbira tërësisht do të rinojnë çdo qelizë të trupit tuaj, do të përtërijë sistemin e imunitetit dhe sistemin nervor, do të ushqejnë eshtrat tuaja, do të përmirësojnë qarkullimin e gjakut në trup.

Kujdes. Nëse keni problem me pankreasin, arrat e këtilla nuk bën t’i konsumoni.

Loading...
Loading...