Po kërkoni dashurinë e vërtetë? Vajza shmangni këto 4 tipe meshkujsh
Transmetuar më 18-04-2019, 12:40

Ka kategori të djemve për të cilët seksi femra fjalë për fjalë lë kokën. Nga i turpshëm tek djali i keq, tek ndërmarrësi, tek romantiku. Këtu janë në veçanti makro-kategoritë kryesore

 1.Egoistë

Zakonisht në këtë fushë janë njerëz egoistë që i vendosin partneret e tyre pas tyre. Ndoshta nganjëherë mund të ketë, për shembull nëse dëshiron të gëzojë njëfarë lirie duke shkuar në futboll ose duke u dhënë pas hobeve të preferuar. Por nëse ai e bën gjithmonë atëhere hapni sytë, gra të dashura, dhe kërkoni një princ që mund të jetë vërtetë i tillë për ju. Është ëndrra juaj dhe e ardhmja juaj relacionale.

2.Djali xheloz

Nga njëra anë mund të jetë e bukur, sepse xhelozia përfaqëson në vetvete një formë dashurie. Ai kujdeset aq shumë për ju, por në këto raste ju rrezikoni të shkoni shumë larg. Mendoni për një jetë me dikë si ai, të cilët gjithmonë do të dëshironin të kenë kontroll mbi ju, të dini se ku jeni, me kë jeni, si, ku dhe pse. Qëndro larg!

3.Djaloshi që nuk kujdeset për higjienën e tij

Titulli i thotë të gjitha. Edhe më larg!

4.Djali i keq

Disa vajza dhe madje edhe gratë shkojnë pas djemve të çmendur, edhe nëse nuk janë individë veçanërisht të bukur. Por është ndjenja e rebelimit që tërheq. Por mos harroni se të qenit me një individ të tillë ka më shumë disavantazhe se çdo gjë tjetër./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...