Loading...
Zgjidhni qiellin e preferuar dhe zbuloni tiparet kryesore në një nivel emocional
Transmetuar më 20-04-2019, 11:17

Shumë herë ne mund të nxjerrim në përfundim karakterin e një personi nga aspekte që nuk do ta konsideronim kurrë ta bënim këtë.

Për shembull, paraqitja e imazheve tek një individ për ta bërë atë të zgjedhë dhe pastaj të shohim se ku ka përfunduar preferenca e tij është një mënyrë për të provuar se cilat janë tiparet kryesore në një nivel emocional.

Le ta provojmë këtë gjë së bashku, zgjidhni imazhin e një qielli nga ato që ne ofrojmë. Çfarë qielli jeni ju?

1.Nëse keni zgjedhur foton e parë kjo do të thotë se ju jeni shumë i përkushtuar dhe punoni shumë për të tjerët. Ju gjithmonë tentoni të veproni pa superficialitet dhe jeni i aftë të jeni me njerëz, si në punë ashtu edhe në fusha të tjera.

2.Nëse keni zgjedhur foton e dytë, ju jeni një person i ndjeshëm, ndoshta një dashnor i artit në të gjitha aspektet e tij. Dhe në të njëjtën kohë nuk jeni të interesuar për gjëra materiale, por në ato të shpirtit. Ju jeni gjithashtu një karakter i fortë, pavarësisht nga ndjeshmëria juaj.

3.Nëse keni zgjedhur fotografinë e tretë, ju jeni një person i cili e di se si ta përdori artin e të folurit. Në fund të gjithë mund t’ju besojnë dhe ju gjithashtu keni një avantazh të madh: të dini se si të bëni gjithçka.

4.Nëse keni zgjedhur fotografinë e katërt, ju jeni një person shumë analitik dhe arsyetues. Për ju nuk ka asnjë akt të instinktit dhe kurrë nuk improvizoni. Kjo gjithashtu ju çon që të veproni shpesh në tuajën, me shpenzimet e dhënies së të tjerëve një imazh të gabuar të vetes.

5.Nëse keni zgjedhur foton e pestë, ju jeni një person që nuk mendon për të nesërmen, por që jeton për atë ditë, pa menduar shumë për pasojat e asaj që bën. Ajo që të tjerëve mund të duket sipërfaqësore është mjaft e ndryshme, në shumicën e rasteve. Është se ju jeni të thjeshtë dhe ëndërrimtarë.

6.Nëse keni zgjedhur foton e gjashtë ju jeni shumë të fortë dhe përpiquni të ndjekni qëllimin tuaj në çdo mënyrë të mundshme. Merita e vullnetit tënd të madh, madje në kurriz të energjive tuaja./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...