Loading...
Artisti japonez krijon skulptura guri që duken kundër ligjeve të fizikës
Transmetuar më 20-04-2019, 13:04

Hirotoshi Ito është një artist i pabesueshëm japonez që krijon skulptura guri që ju lënë pa fjalë.

Ato janë surreale, të çuditshme dhe shpesh ironike.

Hirotoshi mbledh gurët afër shtëpisë së tij dhe i modifikon ato duke ruajtur formën e tyre origjinale, duke i dhënë asaj një jetë të re.

Një art vërtet interesante dhe i mrekullueshëm. Për të parë disa nga punimet e artistit mjafton të shihni forogalerinë që noa.al sjell për ju./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...