Loading...
Priti 18 vite për të pasur fëmijë, lindi pesënjakë
Transmetuar më 20-04-2019, 21:43

Një 42 vjeçare në Nigeri lindi 5 fëmijë binjakë pas 18 viteve pritje.

Fëmijët, dy vajza dhe tre djem lindën më 17 prill me operacion cezarian dhe si e ëma e tyre, e idenfikuar si Uchenna Okeigbo, dhe fëminjët gëzojnë shëndet të mirë.

Në një intervistë për median ajo falenderoi Zotin për dhuratën e madhe ndërsa shtoi: Nuk është e lehtë të rrisësh 5 fëmijë njëherësh.

Babai i tyre është në moshën 47-vjeçare dhe e quajti momentin më të bukur të jetës së tyre.

“Falenderoj bashkëshorten që tregoi respekt gjatë 18 viteve tona pa u zënë një herë me mua. Gjithashtu i jam falenderues familjes së saj që qëndroi pranë nesh”, tha ai.

James i bëri thirrje qeverisë por dhe shoqatave ta ndihmojnë për të rritur 5 fëmijët e tij. /k.k/noa.al/

Loading...
Loading...