Loading...
Dalin shifrat, kush president paguhet më shumë në botë
Transmetuar më 22-04-2019, 11:25

Austria është shteti, i cili paguan më shumë Presidentin e vendit, me një pagë vjetore prej 404466 dollarë.

Më pas renditet Presidenti amerikan Donald Drump, me pagë vjetore 400 000 dollarë.

Bie në sy fakti që Islanda e paguan më shumë Presidentin, sesa Gjermania, Italia dhe Franca.

Presidenti më pak i paguar është Vladimir Putin, me 134 000 dollarë në vit.

Më poshtë e keni grafikën e përgatitur nga Radio Evropa e Lirë.

Loading...
Loading...