Një shirit i zbehtë i zi në thua? Shko te mjeku dhe zbulo të vërtetën e tronditëse
Transmetuar më 22-04-2019, 12:58

Rrallë ndodh, por nganjëherë mund të ndodhë që sëmundjet e pazakonta që nuk keni imagjinuar mund të ekzistojnë dhe të ndikojnë tek ju.

Rasti është ai i Julias, e cila ditë pas dite ka vënë re një shirit të zi në rritje në thoin e dorës. Duke u vizituar tek mjeku, ajo gjeti se çfarë ishte duke bërë kështu zbulimin e pabesueshëm.

“Ashtu si mund të keni njolla në lëkurë, mund të keni një shenjë në bazën e thorit ", tha Dana Stern, specialiste për problemet e thonjve.

Në të vërtetë, Julia po vuante nga një kancer i vërtetë i pllakës së gishtit, e cila megjithatë arriti ta kapte në kohë dhe kuronte atë.

Vëreni, pra, nëse shihni ndonjë ndryshim të çuditshëm ose vija të pazakonshme në thonjtë tuaj: mos e nënvlerësoni këtë gjë dhe kontaktoni sa më shpejt një specialist për të identifikuar problemin e mundshëm dhe në rast të ndërhyni menjëherë./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...