Loading...
Fëmija brazilian bën ilustrime 3D në letër, të mrekullueshme
Transmetuar më 22-04-2019, 14:26

João Carvalho, emri i artit J Desenhos, është një artist brazilian vetëm 15 vjeç. Specialiteti i tij janë vizatimet që ai bën në ditarin e tij.

Gjëja e pabesueshme është se ai nuk ka ndjekur ndonjë shkollë të artit dhe ka bërë këto vizatime për disa muaj.

Përmes përdorimit të fletores dhe vijave ai arrin të japë një efekt të jashtëzakonshëm tre-dimensional.

Rezultati i mrekullueshëm, mjafton të shihni dhe ju fotogaleinë që noa.al sjell për ju dhe me siguri do ju pëlqejnë pa masë./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...