Loading...
Këto janë disa nga simptomat e leuçemisë të cilat nuk duhet të injorohen
Transmetuar më 22-04-2019, 16:28

Interneti nuk është një spital, nuk është burim i hulumtimeve mjekësore ose të paktën nuk është e drejtë të ndiqni këshillat mjekësore nga faqet jo të specializuara dhe nga personeli i pakualifikuar dhe operativ në këtë fushë.

Ajo që është e sigurt megjithatë është se disa shenja mund të interpretohet dhe është e drejtë të shkoni te mjeku nëse ato vazhdojnë dhe mund të shqetësoheni.

Simptomat e leuçemisë nuk duhet të injorohen

Leuçemia është sigurisht një sëmundje shumë e rrezikshme dhe ndikon kryesisht te të rinjtë, por jo vetëm.

Një situatë që vetëm specialistët mund të monitorojnë dhe kuptojnë nga afër, kështu që nuk duhet të bëni drama nëse disa nga simptomat e renditura më poshtë mund të shfaqen sepse mund të jetë gjithashtu diçka shumë më pak e rëndësishme.

Përkundër kësaj, është mirë të dihet se si të kontrollosh veten dhe të shmangësh problemet e mëvonshme.

Ndër shenjat e para ka ngjyrën e zbehtë që mund të shfaqet qartë edhe për një ndikim të thjeshtë.

Përkundër kësaj pengesa për krijimin e qelizave të kuqe të gjakut të sëmundjes çon në ndryshimin e ngjyrës.

Një lodhje kronike mund të tregojë nivele të ulëta të energjisë dhe ethet e lidhura me një infeksion të vazhdueshëm.

Kohë të gjata shërimi për çdo sëmundje mund të nënkuptojë uljen e sistemit imunitar./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...