Fotografi hollandez fikson në aparatin e tij krijesat më të çuditshme dhe rrezikshme
Transmetuar më 22-04-2019, 18:27

Matthijs Kuijpers është një aventurier holandez dhe fotograf. Ai kaloi 27 vitet e fundit duke udhëtuar dhe duke marrë fotografitë e kafshëve më të rrezikshme, të habitshme dhe të rrezikuara, me gjak të ftohtë atje.

Matthijs mblodhi të dhënat më të mira në librin e tij të parë “Me instikt të ftohtë”. Ky libër është një koleksion i pashembullt i disa prej specieve më të veçanta që kanë zvarritur ose rënë në Tokë; dhe disa prej të cilave janë duke qëndruar me kujdes në pikat më të fshehura të Planetit!

Madje ai ka arritur të fotografojë mes mijërave speciae edhe një gjarpër i lindur me dy koka.

Gjendja e rritjes së dy kokave, është e rrallë në natyrë, por mund të ndodhë me të njëjtin proces që krijon binjakë të bashkuar në njerëz. Të dy kokat e kafshëve kërkojnë ushqim pavarësisht nga tjetri.

Ju mund të ndiqni projektin Instiktit të Ftohtë në Instagram./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...