Loading...
Si kremtohen vit pas viti Pashkët në Shtëpinë e Bardhë
Transmetuar më 22-04-2019, 23:45

Që nga viti 1878, presidentët amerikanë dhe familjet e tyre organizojnë një ceremoni festive të hënën e Pashkëve.

Është një nga festimet më të vjetra tradicionale në historinë e Shtëpisë së Bardhë.

Shikoni pamjet

Loading...
Loading...