Loading...
VIDEO/ Si shfryjnë nervat njerëzit te dhoma e kaosit
Transmetuar më 22-04-2019, 23:47

Një dhomë nëntokësore në Aman të Jordanisë, u jep mundësi njerëzve të shfryjnë zemërimin.

Dhe kjo realizohet nëpërmjet shkatërrimit të objekteve që u vihen përpara.

Këtu ata kanë mundësinë për të thyer televizorë, kompjutera, printera dhe objekte të tjera.

Shikoni videon

Loading...
Loading...