Sjelljet që do t’ju bëjnë të kuptoni nëse partneri është vërtet i dashuruar me ju
Transmetuar më 02-05-2019, 14:04

Të qenit i dashuruar është një nga ndjenjat më të bukura në jetë, sigurisht se si të japësh dashuri, apo të duash një person me gjithë zemër nuk ka më bukur.

Kjo çon në marrjen e shumë vendimeve dhe dëshirën për të përjetuar gjërat gjithmonë me emocion të madh. Megjithatë, ka disa indikacione që nuk duhet të nënvlerësohen.

Sigurisht, nëse jeni të dashuruar, gjithmonë dëgjoni me kujdes kur personi tjetër flet.

Janë bërë flijime dhe sakrifica. Me siguri atëherë shfaqen dobësitë dhe ndiheni të pambrojtur.

Edhe në ditët më të vështira ne priremi të themi se e dua gjysmën tjetër, duke u përpjekur të jesh gjithnjë mirë edhe kur nuk ndihesh mirë.

Ju luftoni për personin që doni dhe jeni gjithashtu krenar për personin që keni pranë./b.l/noa.al/