7 gjëra që nuk i dini për orgazmën
Transmetuar më 26-05-2019, 14:27

Sa zgjat– Femrat duhet të ngushëllohen pasi orgazma e mashkullit është shumë më e shkurtër se e tyre, dhe zgjat nga 3 deri në 12 sekonda.

Origjina– Fjala orgazmë vjen nga greqishtja orgasmos: irrituar.

Përmasat- Nuk ka rëndësi se sa janë përmasat e partnerit, pasi nuk ndikon aspak në arritjen e kënaqësisë.

Sa e bukur është rinia– Lajm i keq! Me kalimin e viteve kohëzgjatja e pikut të kënaqësisë ulet, duke e bërë orgazmën edhe më të shkurtër.

Gjumi- Ka shumë mundësi që të arrihet orgazma në gjumë. Kënaqësia në këtë rast vjen nga truri dhe jo nga stimujt fizik.

Shëndeti- Orgazma i bën mirë shëndetit, pasi forcon sistemin imunitar, redukton rrezikun për tu prekur nga kanceri dhe problemet e zemrës, shkruan noa.al.

Kontrolli i tepërt– Femrat që nuk arrijnë që të ndjejnë orgazmën janë përgjithësisht ato që kanë frikë se humbin kontrollin, duke humbur kësisoj kënaqësinë. /a.y/noa.al

Loading...
Loading...