Bëni zgjedhjen tuaj të një prej letrave dhe zbuloni më shumë për fatin tuaj
Transmetuar më 12-06-2019, 14:52

Letrat shpesh janë në gjendje të zbulojnë pjesën më të madhe të personalitetit tonë dhe të asaj që do të jetë e ardhmja jonë.

Letra e parë: kjo simbolizon angazhimin dhe talentin. Nëse e keni zgjedhur atë, kjo është për shkak se cilësitë tuaja të suksesit ju kanë shtyrë në këtë drejtim. Asgjë nuk ju merr poshtë dhe vështirësitë ju forcojnë, sepse ju vetëm llogarisni për të arritur qëllimin. Por mos harroni gjërat më të rëndësishme, ose të kujdeseni për veten. Aseti juaj vjen përpara ndonjë qëllimi.

Letra e dytë: ekuilibri dhe mençuria. Ju jeni padyshim një individ shumë i zhytur në mendime që kurrë nuk vepron me nxitim. Ju e dini gjithmonë se çfarë është gjëja e duhur për të bërë. Ju e dini mirë se çdo veprim korrespondon me një reagim pasues. Në parim ju jeni gjithmonë të motivuar nga qëllime të mira, gjë që dallon njerëzit e mençur dhe inteligjentë. Ju jeni shumë bujar, por mos e vendosni veten në altarin e sakrificës në favor të të tjerëve çdo herë. Nëse nuk jeni në gjendje, mësoni pak edhe të jeni egoistë.

Letra e tretë, ajo e krijimtarisë: ju jeni të çuditshëm, plot imagjinatë, një vullkan në përmbytje. Ju pëlqen të trilloni, krijoni dhe bëni atë sidomos nga perspektiva e ardhshme. Edhe ti mund të jesh shumë i urtë dhe gjithashtu plot personalitet. Por veproni hap pas hapi kur keni nevojë për të, mos harroni se instinkti dhe fantazia nganjëherë duhet të japin rrugën për sjellje më racionale dhe të zhytura në mendime.

Lera e katërt: ajo e realitetit. Ju nuk ju pëlqen të gërmoni të kaluarën apo të mendoni për të ardhmen. Ju jeni të ankoruar mirë. E tashmja është ajo që ka rëndësi për ju. Kjo është për shkak se ju e dini mirë se e kaluara nuk mund të ndryshohet, ndërsa e ardhmja nuk mund të jetë se si medndohet ta planifikoni atë. Dhe pastaj përqendrohuni më mirë tani, në të tashmen. Por mos harroni se kjo është pikërisht ajo që ju bëni sot për të përbërë atë që do të jetë ditën tjetër./b.l/noa.al/

Loading...
loading...
Loading...