Punime në rrjet, nesër dhe pasnesër këto zona janë pa drita në Tiranë
Transmetuar më 12-06-2019, 17:54

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se në dy ditët në vijim, për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, do të stakohet energjia elektrike në disa zona në Tiranë.

13 qershor

09:30-15:00/ Rruga “Androkli Kostallari” pranë rrugës “Don Bosko”, rruga “Haxhi Hysen Delliu”

09:00-15:00/ Rruga e Dajtit, rruga “Muhamet Deliu”

09:00-16:00/ Rruga “Pandi Dardha”, rruga “Andrea Mano”, rruga “Njazi Meka”

09:00-13:00/ Rruga “Ali Jonuz Frasholli”, rruga “Ymer Beqiri”

10:00-14:00/ Rruga Ram Sadrija", prane rruges “5 Maji” pjesërisht, rruga “Abedin Cici, rruga "Gani Strazimiri"

14 qershor

09:00-15:00/ Kodër Mëzez pjesërisht, Fushë Mëzez pjesërisht, rruga “Mine Peza”, rruga “Sitki Cico”

09:30 deri 15:00/ Rruga e Dibrës pjesërisht, rruga “Thanas Ziko” , rruga “Mehmet Brocaj”

09:00-16:00/ Rruga “Pandi Dardha”, rruga “Jorgo Plaku”

04:00-16:00. Rruga “Fuat Toptani”, rruga “Mahmut Daci” pjesërisht, tek Vilat Gjermane.

Loading...
Loading...