Ekspozuan arsenalin e armëve, pezullohen katër efektivët e policisë në Elbasan
Transmetuar më 19-07-2019, 18:40

Pezullohen nga detyra katër punonjësit e policisë në Elbasan, të cilët ekspozuan arsenalin e armëve në këtë qytet.

SHÇBA Elbasan ekzekutoi vendimin e Gjykatës së Elbasanit dhe vendosi masat e sigurisë “Pezullim i ushtrimit të detyrës, në mungesë”, si persona të dyshuar për veprat penale të shpërdorimit të detyrës, dhe zbulim i sekreteve.

Më konkretisht vendimet janë si më poshtë:

– Gjykata ka vendosur “Pezullim i ushtrimit të detyrës” për Kryekomisar B.S., 50 vjeç, me detyrë Shef i Komisariatit të Policisë Cërrik, si person i dyshuar për veprën penale “Shpërdorim i detyrës” dhe “Zbulimi i akteve ose të dhënave sekrete”;

– Gjykata ka vendosur “Pezullim i ushtrimit të detyrës” për Komisar A.XH., 45 vjeç, me detyrë Shef i Krimeve në Komisariatin e Policisë Cërrik, si person i dyshuar për veprën penale  “Shpërdorim i detyrës” dhe “Zbulimi i akteve ose të dhënave sekrete”;

– Gjykata ka vendosur “Pezullim i ushtrimit të detyrës” për Nënkomisar E.GJ., 41 vjeç, me detyrë Specialist për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Elbasan, si person i dyshuar për veprën penale “Shpërdorim i detyrës” dhe “Zbulimi i akteve ose të dhënave sekrete”;

– Gjykata ka vendosur “Pezullim i ushtrimit të detyrës” për Nënkomisar E.H., 40 vjeç, me detyrë Specialist për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Elbasan, si person i dyshuar për veprën penale “Shpërdorim i detyrës” dhe “Zbulimi i akteve ose të dhënave sekrete”.

Pezullohen inspektori i krimeve dhe specialisti, nxorën informacion për arsenalin e armëve në Elbasan

Atentat me armë zjarri në Elbasan, vritet i riu i sapo dalë nga burgu, plagoset vëllai

Loading...
Loading...