“Më detyroi gruaja që ta bëj, ja si më dolën flokët”
Transmetuar më 06-08-2019, 21:09

Një 56-vjeçar në Britaninë e Madhe ka treguar para kamerave një histori të habitshme.

Ai tregoi se ka nisur që të pijë urinë për qëllime shëndetësore.

Nga ky akt të cilin ja ka nxitur e dashura e tij, ka bërë që t’i dalin flokët sërish.

Brian nisi të shoqërohej me 30-vjeçaren Ruby në janar këtë këj viti dhe nuk e kishte menduar kurrë të pinte urinën e tij.

Gjithçka ndryshoi kur ai njohu Rubin, e cila i rrëfeu të dashurit të saj tullac se e kishte praktikuar “terapinë me urinë” që në moshën 19-vjeçare.

Ai kishte nisur të bëhej komplet tullac, por kur njohu atë dhe vendosi t’i përshtatej stilit të saj të jetesës ai ka ndryshuar. Ruby ka konfirmuar se 2 muaj pasi i dashuri i saj nisi të pinte urinë, flokët nisën t’i rriteshin.

Loading...
Loading...