Sodë buke dhe limon, përfitimet që i sjell shëndetit kjo përzierje magjike
Transmetuar më 10-08-2019, 12:53

Shëndeti dhe gjendja e tij është shqetësimi kryesor i të gjithëve, por ndonjëherë mirëqenia e tij sigurohet dhe nga produkte të thjeshta dhe mjaft të lira tek të cilat vështirë se të shkon mendja që mund të bëjnë kaq shumë mrekulli.

Bikarbonati i natriumit është një ndër ta, ai është një  agjent alkalin mjaft i fuqishëm. Sipas Otto Heinrich Warburg, fitues i çmimit Nobel në vitin 1931 për tezën e tij. Ai tha se bikarbonati i natriumit është arma më e mirë për parandalimin dhe kurimin e kancerit.

Qelizat e kancerit jetojnë në një mjedis jashtëzakonisht acid dhe pa oksigjen. Qelizat e shëndetshme jetojnë në një mjedis alkaline, të oksigjenuar, duke lejuar funksionimin normal, duke privuar 35% një qelizë nga oksigjeni  për 48 orë, mund të shkaktojë një proces kanceroz. Substancat acidike largojnë oksigjenin, ndërsa substancat alkaline e tërheqin atë.

Qelizat e kancerit janë anaerobe (nuk thithin oksigjen) dhe nuk mund të mbijetojë në prani të niveleve të larta të oksigjenit. Në vend të kësaj, Glycemia mbijeton derisa ambienti të jetë i lirë nga oksigjeni.

Indet tumorale janë acidike, ndërsa indet e shëndetshme janë alkaline, kështu që kanceri nuk do të ishte asgjë më shumë se një mekanizëm mbrojtës që ka disa qeliza në trup për të mbijetuar në një mjedis pa oksigjen dhe alkalin.

Dr. Elisabetta Izquierdo: “Unë jam mjeke dhe nuk pranoj të besoj se kimioterapia dhe terapia me ilaçe janë mjetet e vetme për të çrrënjosur kancerin”.

Bikarbonat natriumi, kompleksi i përulur dhe shumë i lirë, sipas hulumtimeve farmaceutike të kohëve të fundit mund të kurojë kancerin. Dhe jo vetëm kaq, ai gjithashtu lehtëson shumë efektet anësore negative të kimioterapisë.

Doza e rekomanduar: 1/2 litër ujë + lëngu i 3 limonave + 1 lugë çaji sode buke. Pijeni esëll në mëngjes, mund ta ndani në dy doza gjatë ditës, por jo midis vakteve. E mira është që ta konsumoni çdo ditë, edhe pasi sëmundja të jetë zhdukur, sepse të gjitha tumoret mund të kthehen, dhe është e rëndësishme të parandaloni./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...