Njihuni me skulpturat më të veçanta nëpër botë
Transmetuar më 12-08-2019, 18:50

Skulptura moderne është më shumë sesa arti i mishërimit të objekteve në gur, metal, ose materiale të tjera.

Është një gjuhë metaforike që i ndihmon artistët të flasin me audiencën për gjithçka, nga ndjenjat dhe marrëdhëniet, deri te filozofia dhe ndryshimi i klimës.

Shihni këto foto…

Loading...
Loading...