Keni motër të madhe? Ja përse ju ka bekuar Zoti
Transmetuar më 21-08-2019, 22:39

Motra e madhe është bekim, është shoqja e ngushtë, është personi me të cilin flisni gjithçka.

Ja përse ju ka bekuar Zoti ju që keni motër të madhe.

-Ajo është gjithmonë aty për ju

Pavarësisht çfarë ndodh në të mirë apo në të keq, ajo do jetë gjithmonë pranë jush.

-Është personi fal gjithmonë gabimet

Motra e madhe gjithmonë e gjen mënyrën për të të falur, pavarësisht nëse e ke lënduar. Ajo është gjithmonë aty, për të të ndihmuar.

-Ju njeh shumë mirë

Ndonjëherë motra e madhe na njeh më mirë sesa ne veten. Ajo e di çfarë ushqimi preferon, çfarë ngjyre e urren dhe çfarë kombinimi të rrobave pëlqen.

-Asaj mund t’ia tregosh të gjitha sekretet

Motra e madhe është personi që ka qenë pranë jush kur për herë të parë dikush jua ka thyer zemrën. Asaj mund ti kesh treguar se kur e ke dhënë puthjen e parë. Ju mund të besoni gjithmonë te ajo, sepse asnjëherë nuk ju tradhëton.

-Motra e madhe është nëna e dytë

Motra e madhe është aty për ty, ajo të shtrin dorën sa herë që ke nevojë për të. Njësoj si nëna./a.k/noa.al/

Loading...
Loading...