Sinjalet për të dalluar energjitë negative rreth jush, dhe si t’i luftoni
Transmetuar më 25-08-2019, 15:00

Energjia negative është rreth nesh edhe nëse nuk e vërejmë atë. Për të njohur energjitë negative, duhet t’i kushtojmë vëmendje të veçantë disa aspekteve të jetës sonë që na dërgojnë sinjale të pakuptueshme:

-Mungesa e parave: faturat grumbullohen dhe gjithashtu borxhet. Kjo është një shenjë se prosperiteti bllokohet nga diçka.

-Lodhja: humori i keq dëmton në afat të gjatë dhe nëse edhe një natë me gjumë të mirë nuk mund ta rregullojë atë, atëherë ka diçka të gabuar.

-Stresi: apo edhe paaftësia për të menaxhuar gjërat me të cilat gjithmonë keni pasur të bëni.

-Sëmundja: a keni më shumë prirje të sëmureni? Një sistem imunitar i ulët tregon praninë e energjive negative.

-Komunikimi: ata rreth jush nuk mund t’ju kuptojnë dhe ju mendoni se nuk i kuptoni të tjerët.

-Mungesa e kohës për veten tuaj

-Problemet e gjumit: makthi dhe ëndrrat e çuditshme, ata ju paralajmërojnë përmes nënvetëdijës tuaj se diçka nuk është në rregull.

-Mendime dhe emocione negative: sa herë që përpiqeni të relaksoheni, nuk mund ta bëni këtë për shkak të mendimeve shqetësuese dhe shqetësuese.

-Humbja e objekteve të rëndësishme: para, çelësat dhe rrobat. Ju nuk mund t’i gjeni, por ato janë aty pranë jush.

-Mungesa e përqendrimit

Ekzistojnë mënyra, megjithatë, për të qenë në gjendje të shpëtoni nga energjitë negative përgjithmonë dhe një nga elementët më të fortë në këtë kuptim është sigurisht uji.

Pastaj përgatisni vaskën dhe shtoni kripërat dhe vajrat thelbësorë (sherebel, nenexhik dhe eukalipt).

Mos harroni t’i holloni ato dhe mos t’i përdorni direkt në lëkurë.

Një pastrim i mirë i shtëpisë është ajo që ju nevojitet.

Mos u mërzit nga pikëllimi dhe hidhe gjithçka që është e padobishme.

Mos harroni të bëni hapa të vegjël dhe kurrë mos të ndaleni.

Kërkimi i ndihmës nuk është aspak një shenjë dobësie. Ju jeni më të fortë se fatkeqësia dhe mund t’i mposhtni falë forcës suaj./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...