Forma e të pasmeve, tregon diçka të rëndësishme për ju
Transmetuar më 31-08-2019, 12:11

Katrore– Kur forma e të pasmeve është katrore, është një tregues i rëndësishëm për shumë gjëra. Kjo formë mund të tregojë se personi që e ka po bën shumë stërvitje, por nuk ka ende të pasme të tonifikuara dhe kjo gjë tregon prani yndyre. Mos u shqetësoni, pasi yndyra e mbledhur në këtë zonë me pak më shumë stërvitje, i nxjerr të pasmet shumë të bukura.

Rrethore– Të pasmet në formë rrethore janë tregues të një gjendje shumë të mirë shëndetësore, por edhe për pak grumbullim yndyre.

Zemre– Një formë e tillë të pasmesh është ajo që të gjitha femrat e dëshirojnë. Sa do tërheqëse, kjo formë të pasmesh tregon për një akumulim yndyre të padëshiruar në pjesën e sipërme të trupit. Megjithatë personat me këtë formë të pasmesh priren ta humbin dhjamin dhe yndyrën më lehtësisht, shkruan noa.al.

Formë V– Kjo formë të pasmesh është karakteristikë e personave në moshë, pasi me kalimin e viteve yndyra spostohet drejt zonave të tjera të trupit. /a.y/noa.al

Loading...
Loading...