Partneriteti Publik Privat/ Pi – pi – pi, apo Pu-pu-pu!
Transmetuar më 06-09-2019, 11:21

Mbulo kokën me jorgan dhe thuaj në dreq të vejë gjithçka! Ka mbaruar ky popull!

E rropën! Në partneritet…

Nga Artan Fuga

PPP pra partneriteti privat publik është degradimi edhe i privates edhe i publikes, madje edhe i partneritetit midis tyre!

Privatja shkatërrohet nga publikja dhe publikja u shkatërrua nga privatja.

Është futja e hundëve të shtetit te privati dhe futja e dorës të privatit te buxheti i shtetit, pra te lekët tona!

Është degradimi i shanseve të barabarta dhe i lirisë së iniciativës private!

Është degradimi i funksioneve të shtetit!

Shkatërrimi i demokracisë!

Ca teoricienë lëpirës e quajnë anglisht pi pi pi.

Hi hi hi

Hahahaha!

Çfarë pi pi pi ?

Është pu pu pu!

Mbulo kokën me jorgan dhe thuaj në dreq të vejë gjithçka!

Ka mbaruar ky popull!

E rropën!

Në partneritet 🙂

Dhe se mos mendojë njeri gabim që kjo histori ka nisur në vitin 2013!!!

Loading...
Loading...