Tre fjalët “magjike” që meshkujt dëshirojnë t’i dëgjojnë gjatë seksit
Transmetuar më 12-09-2019, 20:40

Seksi është një akt i pandashëm në jetën tonë.

Të përdorni fjalor apo edhe ‘fjalë të pista’ mund të ndikojë shumë në përmirësimin e marrëdhënieve seksuale.

Sipas ekspertëve dhe aktorëve të filmave për të rritur ky fjalor mund të ndikojë në rritjen e tensionit seksual.

“Daily Star”, ka intervistuar një grup meshkujsh për këtë çështje dhe kanë arritur në përfundimin se meshkujt dëshirojnë t’i komplimentojnë gjatë aktit seksual.

Por cilat janë fjalët që duan të dëgjojnë?

“Kjo më benë të ndjehem mirë”

“Te dua tani”

“Je shumë i madh”

“Te lutem mos ndalo”./a.k/noa.al/