Testoni shikimin tuaj: Mund t’i gjeni objektet e fshehura në foto?
Transmetuar më 08-11-2019, 13:43

Testet na vënë shpesh në lëvizje. I fundit që vjen për ju është testimi i syve tuaj dhe shkathtësia që duhet të tregoni.

Zbuloni se çfarë shikimi të fortë keni duke gjetur objektet e fshehura në fotot e paraqitura më poshtë. Për secilën përgjigje ka dhe një hapësirë kohe që duhet të respektoni.

Gjeni fantazmën mes këtyre figurave të frikshme (rekordi 24 sekonda)

Gjeni macen mes pëllumbave (rekordi 18 sekonda)

Gjeni flamurin europian mes peshqirave të plazhit (rekordi 26 sekonda)

Gjeni skitë mes çadrave të plazhit (rekordi 28 sekonda)

Gjeni notën muzikore mes yjeve (rekordi 40 sekonda)

Loading...
Loading...