Dy botë që ndahen, në një qytet!
Transmetuar më 08-11-2019, 23:26

Dy botë ndahen në këtë mënyrë.

E ku tjetër, veçse në SHBA. Bëhet fjalë për New York, ku në njërën anë të rrugës janë pallatet dhe lagjet e mëdha të këtij qyteti e në anën tjetër, zona e gjelbër me parqet e tij.

E nëse nuk do të ishte planifikuar një e tillë, si mund të jetohej në një qytet me mbi 10 milion banorë. /NOA.al

Loading...
Loading...