Mrekullitë e antikitetit, aty ku është i ndaluar ndërtimi!
Transmetuar më 10-12-2019, 20:12

Ka disa qytete, ku është i ndaluar çdo lloj ndërtimi.

Roma nuk ka ndryshuar fare prej shekujsh, sidomos qendra, veç ndonjë restaurimi.

Kryeqyteti i Italisë është gjetur e ndërtuar nga brezi që jeton aktualisht, por edhe brezat e kaluar.

E ndërtuar në kohën e lulëzimit të Perandorisë Romake, ashtu si dhe shumë qendra urbane, për shekuj me radhë italianët, kanë pasur si detyrë të zhvillojnë zonat rurale. Koloseu dhe thuajse të gjitha ndërtesat e vjetra të Romës datojnë vite p.e.s./NOA.al

Loading...
Loading...